Construcció d’una taula de ping-pong: 6è de Primària

Alguns infants de 6è van aprofitar l’espai de fusteria per dur a terme un projecte sorgit d’un interès comú. Van proposar fer una taula de ping-pong de dimensions més reduïdes i que es pogués transportar amb facilitat d’un lloc a un altre. Per fer aquest projecte van començar a fer el disseny en paper isomètric, tenint present les mides que volien per a la seva taula de ping-pong, i ho van representar a escala en 3D.

Un cop elaborat el disseny, van començar a preparar les fustes i els materials que necessitaven per la taula.

Després d’haver tallat les fustes les van començar a pintar i a montar.

El següent pas, a l’espai lingüístic, van recollir les normes i sancions que van creure convenients per tal de poder jugar amb respecte i tenint cura del material que havien creat.

Durant tot el procés han treballat de manera cooperativa, parlant entre ells per consensuar, establir acords, etc. Per finalitzar, van exposar oralment als companys i companyes les normes i sancions i van establir torns per jugar i gaudir plegats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post

L’AMPAL’AMPA

  L’Escola Polinyà va néixer d’un somni d’uns mestres que carregats d’il·lusions van encomanar a tota una Comunitat. Des de l’escola es dóna la paraula a les famílies i se’ls