ESPAI EXTERIOR

L’ESPAI EXTERIOR, COR DE L’ESCOLA

Perquè la vida a fora flueix de manera natural…

A fora és permès ser-hi i sentir en plenitud. I hi ha quelcom a l’exterior que ens anima a connectar amb la pròpia essència, trobant allò que ens mou i ens fa feliços.

Realitat canviant que ens sorprèn cada dia; descoberta, admiració, espera…  ulls petits que s’ho miren encuriosits trobant possibilitats inesperades també als ulls dels grans.

I de sobte un dia plou.

IMG_0643DSCN9533

Terrejar i terrejar… aquella sensació humida entre els dits que tant ens agrada i ens fa créixer. I faig un pastís per tu… i aquestes boles de fang són per pintart’agrada el meu castell?… jo vull la teva pala.

I el fang els atrapa i els permet gaudir de la realitat del moment. Paraules i accions lligades a la cultura d’infància… llenguatge intrínsec al fet de ser nen. Sensacions que no es poden explicar amb paraules.

DSCN9537IMG_0586

I de sobte avui hi ha gel.

IMG_1315DSCN3783

Fer i desfer… abans i ara. Mil sensacions em recorren quan el llepo; i si l’agafo s’escapuleix de les meves mans… igual que la sorra de la platja. Connexions amb el món real. Connexions que permeten definir la pròpia realitat, que tanmateix pot ser diferent a la realitat dels altres.

I de sobte…avui cucs…

Petit i minuciós… l’agafo i l’observo. Segueixo el seu recorregut

IMG_0658IMG_0657

I de sobte, una muntanya de caixes.

I de sobte, avui vull desaparèixer.

 

I de sobte, una caseta.

IMG_1512 IMG_1508

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *