93 713 44 04
a8072395@xtec.cat

Entrada relaxada

Els matins  comencen amb el que anomenem l’entrada relaxada, concebuda com un moment molt important dins del dia a dia de l’escola, un espai d’intercanvi i de diàleg, per crear vincles i fomentar la confiança.

Les famílies tenen la possibilitat d´entrar als infants fins a la porta de l´aula, i disposen d’un espai de temps per incorporar-se al centre, normalment entre les 9.00 i les 9.15h del matí, perquè cada família, sense presses, acompanyi l’infant a penjar la bossa de l’esmorzar, a penjar l’abric o simplement acomiadar-se a la seva manera. També el pare, la mare o un altre familiar té temps per saludar els companys i companyes, entrar dins l´aula per veure alguna producció que ha realitzat el dia anterior o parlar amb el seu tutor o tutora.

La manera en la qual comencem el matí, possiblement ens determina la resta del dia, per la qual cosa, si l´entrada és de manera tranquil·la i relaxada de segur que ens ajuda a crear les condicions propícies per gaudir de situacions d’aprenentatge.

Des de la nostra escola, defensem l´entrada relaxada com una mesura més d’acolliment de les famílies i els infants, que afavoreix la comunicació constant i afectiva i que ajuda al fet que les famílies deixin al nen o la nena amb confiança. Això, de segur que reverteix a favor de l’infant.

 

previous arrow
next arrow
Slider