Entrada relaxada

A l’escola donem molta importància al moment d’arribada matinal dels infants. Per això proposem una entrada relaxada, concebuda com un espai d’intercanvi i de diàleg que serveix per crear vincles i fomentar la confiança.

Les famílies acostumen a acompanyar els infants fins a la porta de l´aula i disposen d’un espai de temps per incorporar-se al centre. Des de l’escola proposem que aquesta entrada es realitzi entre les 9.00 i les 9.15h del matí perquè cada família, sense presses, acompanyi l’infant a penjar la bossa de l’esmorzar, a penjar l’abric o simplement acomiadar-se a la seva manera. També el pare, la mare o un altre familiar tenen temps per saludar els companys i companyes, entrar dins l´aula per veure alguna producció que ha realitzat l’infant el dia anterior o parlar amb el seu tutor o tutora.

Les mestres pensem que la manera en la qual comencem el matí ens determinarà la resta del dia. Per això, creiem que si l´entrada és tranquil·la i relaxada ens ajudarà a crear les condicions òptimes per gaudir de les situacions d’aprenentatge que sorgiran al llarg de la jornada.

Des de la nostra escola, defensem l´entrada relaxada com una mesura més d’acolliment de les famílies i els infants perquè això afavoreix la comunicació constant i afectiva. A més, permet que les famílies deixin al nen o la nena amb confiança i tot plegat reverteix en el benestar dels infants.

 

P1050030
P1050030 - copy
P1050030 - copy - copy
previous arrow
next arrow