LA SALA DE LA CALMA

 

Les emocions dels infants a l’escola s’acompanyen per tots els seus espais i en tots aquells moments precisos. Tot i així, hi ha infants i situacions que requereixen un espai més íntim i tranquil.

 

La sala de les emocions és doncs un petit i alhora gran espai de l’escola on els infants poden elaborar d’una altra manera allò que senten, pensen… i que sovint els hi preocupa. Els més petits poden jugar a representar aquella emoció una vegada darrera l’altra. Els més grans es mostren disposats a crear una imatge amb els ninos que, amb l’acompanyament de l’adult, els hi ajudi a prendre consciencia d’allò que els hi succeeïx.

 

 

Tanmateix, aquest petit i gran espai també és un lloc molt estimat pels infants de Grans ja que en ell sovint resolen els conflictes que els hi poden sorgir, ja sigui a través de la paraula o si és necessari, a través de la creació d’imatges amb els ninos on els infants poden contrastar la seva realitat amb la de l’altre i d’aquesta manera poder entendre les diferents mirades o postures.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post

PsicomotricitatPsicomotricitat

A P3, en les sessions de Psicomotricitat, hem construït cases, muralles, castells… També ens encanta córrer per la sala perseguint als altres i realitzar tot tipus de salts, rodaments, etc.,