Recursos educatius

Durant els últims anys, les tecnologies digitals han canviat la nostra societat i també el concepte d’infància. Els nostres nens i nenes cada cop passen més temps davant aquestes tecnologies, per la qual cosa, ens agradaria poder oferir-vos una sèrie de recursos webs per poder gaudir d´un ús de qualitat, amb un objectiu educatiu, sempre recordant l´importància de gestionar el temps davant aquests recursos de manera adequada.

 Edu365

L’edu365 és el portal del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que ha esdevingut un aparador de la innovació a l’educació mitjançant les TIC. En el web podeu trobar diferents activitats classificades en les diferents àrees.

Edu3.cat

Web dedicada exclusivament a visionar vídeos educatius. A través de la CERCA podeu trobar-los fàcilment.

La motxilla

Espai educatiu en el que podeu trobar molts links amb activitats molt diverses per treballar les diferents àrees en els diferents nivells educatius.

La mosqueta

Conjunt d’activitats destinades a nens i nenes amb dificultats motrius, sensorial, cognitives i emocionals, i en general a tota la població infantil fins a 4 anys.

Una mà de contes

Un web on podeu trobar vídeos amb gran varietat de contes elaborats amb diferents tècniques artístiques.

Vols jugar ? (Matemàtiques)

És un web dedicat únicament a l’aprenentatge del llenguatge matemàtic des d’un punt de vista molt ampli. Pots trobar activitats de relacionar nombre amb quantitat, de diferenciar entre pocs i molts, per treballar colors i formes, de memòria visual, etc.

Problemes matemàtics de la vida quotidiana (Matemàtiques)

Una pàgina web que recull problemes matemàtics de la vida quotidiana.

Recerca en acció. (Coneixement del Medi)

Propostes per a fer experiments interessants de manera senzilla.