Tarda pedagògica

La tarda pedagògica, és un espai de trobada, que compartim setmanalment tots els mestres de l´Escola Polinyà, concretament els dijous a la tarda, de 16.30 fins a les 18.30 h.

Al llarg dels anys, aquesta tarda que nosaltres anomenem pedagògica, s´ha anat consolidant amb l´ajuda i l´esforç de tothom, convertint-se actualment en una eina clau del nostre projecte.

Com a comunitat educativa, i quan parlem de comunitat incloem a tots els professionals, famílies I personal no docent que tenen relació amb l´infant, hem defensat la necessitat d´estar en constant creixement en tots els sentits, per poder oferir als nostres infants una educació de qualitat, per la qual cosa, considerem aquestes trobades, un lloc idoni per poder compartir tota mena d´experiències, processos, documentació, formacions internes i externes, visitar altres projectes o simplement compartir moments per poder créixer tant en l’àmbit personal com professional.

També volem donar les gràcies, a totes aquelles persones, tant mestres, com formadors i alumnes de pràctiques, que des dels inicis de l´escola, han format part d´aquesta tarda i han aportat el seu gra de sorra per crear un espai de diàleg i reflexió.

IMG_4194 - copy
IMG_4194 - copy - copy
IMG_4194 - copy - copy - copy
IMG_4194 - copy - copy - copy - copy
IMG_4194 - copy - copy - copy - copy - copy
IMG_4194 - copy - copy - copy - copy - copy - copy
IMG_4194 - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
previous arrow
next arrow