BONES FESTES

 
Benvolgudes famílies:

Ara venen uns dies de descans que, de ben segur, ens poden portar experiències memorables. Es tracta d’unes dates especials, independentment de les nostres creences, ja que ens mobilitzen per tal de crear un ambient amorós en companyia d’aquells qui estimem.

Aquest any seran unes festes diferents. No podrem celebrar aquests dies com ens agradaria, però sí que tenim una oportunitat per meditar sobre el que és essencial.

Des de l’escola us convidem a que aquests dies reflexionem i recordem el veritable significat d’aquest període: estimar-nos i fer-ho arribar als altres tot compartint alegria, esperança, pau i generositat. Per aquest motiu, us fem arribar tres “regals” que voldríem que us aportin un sentit especial d’aquest Nadal:

Gratitud:
El poder de donar les gràcies genera un gran efecte al nostre interior, ens humanitza, ens fa reconèixer als altres i a nosaltres mateixos.

Generositat:
A conseqüència de la gratitud. Comprometre’ns a donar el millor de nosaltres mateixos.

Responsabilitat:
Enguany més que mai, ser responsables amb la nostra salut i la dels altres. Valorar allò que tenim i celebrar-ho. Cuidar-nos.

Desitgem que aquestes paraules us ajudin a celebrar un Nadal que ompli els vostres cors.
Que tingueu unes bones festes i una bona entrada d’any. Ens veiem al gener!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post

EL JOC SIMBÒLICEL JOC SIMBÒLIC

És més fàcil expressar emocions quan t’inventes que ets una altra persona. És per això que ens encanta veure als infants desenvolupant rols diversos, que els permeten esdevenir ell mateixos