L’AMPA

 

L’Escola Polinyà va néixer d’un somni d’uns mestres que carregats d’il·lusions van encomanar a tota una Comunitat. Des de l’escola es dóna la paraula a les famílies i se’ls escolta, respectant els seus drets, fent-les partícips del dia a dia a l’escola, valorant i respectant les diferents aportacions, sempre des d’una mirada constructiva.

 

Aquest somni ha estat compartit amb l’AMPA, que s’ha organitzat, ha ajudat des d’un inici tota aquesta tasca i, i ha facilitat la participació activa de les famílies. Des de fa ja uns anys que ens acompanyen en aquesta funció la junta de l’AMPA, una junta unida i treballadora, entregada, amb molta empenta i ganes, sempre buscant el benestar dels nostres infants i recolzant el projecte de la nostra escola.

 

Aquest trimestre es produeix un canvi de junta, i des de l’equip de mestres i educadores de l’Escola Polinyà, volem agrair tota la feina feta durant aquests anys. Ens hem sentit acotxats i molt acompanyats, gràcies per tot. Estem segures que continuareu participant activament a la nostra escola!!!
També volem donar la benvinguda a la junta nova, que arriba amb molta energia i estem ben segures que també seran uns companys i companyes perfectes en el recorregut que a partir d’ara ens espera.

 
Podeu seguir l’actualitat i activitat de l’AMPA a les XXSS i properament a una web nova en la que estan treballant actualment:
Instagram AMPA
Facebook AMPA
Twitter AMPA
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post

La CastanyadaLa Castanyada

A l’Escola Polinyà hem celebrat, un curs més, la Castanyada! Hem gaudit d’un dia ben diferent i de festivitat popular en què l’Escola s’ha omplert de colors de tardor, de