PORTES OBERTES: CURS 2022/23

Pel curs 2022/23 neix una nova escola; l’Escola de la Vila, fruit d’un procés de fusió entre els projectes educatius de l’Escola Polinyà i l’Escola Pere Calders.

Per tant, els dos claustres i equips directius estan treballant en la confecció d’un nou projecte fruit de les fortaleses dels ja existents.

La jornada de portes obertes es realitzarà en dos dies:

  • Educació infantil (p3,p4 i p5). Es farà una trobada telemàtica el dia 2 de marça les 18h., on s’explicaran els eixos bàsics d’aquest nou projecte i el funcionament d’infantil. Es resoldran els dubtes que puguin sorgir.
  • Educació primària (1r a 6è de primària). Es realitzarà una trobada telemàtica el dia 4 de marça les 18h., on s’explicaran els eixos bàsics del nou projecte i es resoldran  els dubtes que puguin sorgir.

Les famílies interessades esteu convidades a conèixer les instal·lacions de l’Escola Pere Calders on es desenvoluparà el nou projecte.

Per tal de realitzar les visites, haureu de reservar hora. Us afegim l’enllaç:

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/apex/f?p=CITA_PREVIA:4::::4:P4_TIPUS_CALENDARI,P4_DOMINI:01_JPO_O,08077939

Us convidem a tots i totes a aquesta jornada de portes obertes per a poder conèixer el nou projecte i l’equip de professionals, així com també poder expressar els vostres dubtes i neguits.

Al cartell hi ha una errada amb el número de telèfon de l’Escola Polinyà. El correcte és el 937134404.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Post